ciocolata fara zahar

Ciocolata fara zahar

Cum ar fi viata fara ciocolata?! Probabil ar fi bine sa lasam aceasta intrebare fara raspuns :)) 

Stim cu totii ce inseamna dorinta de a arata bine, de a pierde din kilogramele nedorite, de a incapea in ACEA rochie sau ACEL costum de baie. Eforturi sustinute in sala de fitness, zumba, cycling sau aerobic. Diete peste diete, de la cea mai noua in trend precum dieta rina, pana la deja clasicele diete dukan sau disociata. Nu sunt putini nici cei care folosesc zilnic calculatorul caloric pentru a se incadra in acel numar maxim de calorii peste care daca treci, te cuprinde vinovatia.

Sa revenim la ciocolata! Putem, cu siguranta, sa rezistam tentatiei de a o consuma (pe o scurta perioada de timp, ce-i drept). Iar cand revenim la obiceiurile anterioare dietei, parca mai delicioasa e bucatica aia. Si de aici un intreg ciclu ce la final se traduce simplu in "m-am ingrasat la loc".

Daca ne urmaresti pe Instagram sau Facebook, deseori spunem ca "poftele nu ar trebui sa fie vinovate". Din acest motiv a luat nastere Zerro.ro: sa putem avea ciocolata fara zahar sau fara adaos de zahar, cu un numar redus de calorii, pe care sa o putem consuma si cand ne dorim sa dam jos din colacei si burtica. 

Si nu doar sa mancam "o ciocolata", oricare ar fi ea! Ci sa savuram cele mai cautate produse cu si din ciocolata ale marilor brand-uri americane si internationale. Si nu neaparat din prejudecata ca tot ce e "americanesc" prinde si la noi, dar chiar sunt bune rau:)

Sigur ti-au trecut pe la urechi nume precum Hershey's, Reese's, Russell Stover, Lily's sau York. Acum TOATE aceste delicioase ciocolate, in variantele lor fara zahar, abia asteapta sa fie devorate si la noi in tara.

Inainte sa-ti spunem cateva din multele variante din care poti alege, trebuie sa stii ca, desi nu contin zahar, sunt dulci, si gustoase, si delicioase! Pentru ca in locul hipercaloricului zahar se folosesc indulcitori care nu se traduc in kilograme in plus pe cantar, dar gustul ramane neschimbat.

Cu ce ciocolata fara zahar te poti rasfata?

  • ciocolata fara zahar cu menta (York sau Russell Stover)
  • ciocolata fara zahar cu capsuni (Russell Stover)
  • ciocolata fara zahar cu lapte (Hershey's)
  • ciocolata neagra fara zahar (Hershey's)
  • ciocolata fara zahar cu unt de arahide (Reese's sau Lily's)
  • ciocolata fara zahar cu nuca de cocos (Russell Stover)
  • ciocolata fara zahar cu caramel (Lily's)
  • ciocolata fara zahar tartinabila cu aroma de Ferrero Rocher (Max Protein)
  • ciocolata fara zahar tartinabila cu aroma de Oreo (Max Protein)
  • ciocolata fara zahar tartinabila cu aroma de caramel sarat (Skinny) 

Cand exista atat de multe variante de delicii fara calorii, nu mai punem egal intre dieta si constrangere :) Iar gustul te va cuceri cu siguranta, orice aroma vei alege. Asteptam sa le incerci si sa ne impartasesti parerea ta!

Articolul precedent Monster Energy Ultra - arome noi in Romania